Jakub Hlaváč
15. listopadu 2008 • 13:05

Lavezzi dal Chelsea košem

TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Neapole Ezequiel Lavezzi se dostal pod drobnohled skautů Chelsea. Jenže ti do Londýna odjíždějí se špatnými zprávami. Argentinec nechce Itálii opustit.



Třiadvacetiletý forvard má svou budoucnost jasně naplánovanou. Nejprve chce pomoct Neapoli dostat se mezi špičku Serie A a následně se prosadit v národním mužstvu. Ostatně nový trenér argentinské reprezentace, fenomenální Maradona, ho za dobré výkony odměnil pozvánkou na přátelské utkání ve Skotsku.

Mladíkův talent neunikl ani zrakům zaměstnancům Chelsea. Jenže ti narazili. „Vůbec netoužím po žádném přestupu. Chci zůstat. Ale je to otázka na klub a na mého agenta," řekl Lavezzi agentuře Reuters.

„Nevěřím, že by mne chtěli prodat. Jsem za to opravdu moc rád, protože v Neapoli jsem nesmírně spokojený," gratuloval si letos zatím dvougólový střelec.

Navíc v Neapoli bude Maradonovi pořádně na očích, vždyť legendární hráč zde získal dva italské tituly. A jeho svěřenec si toho je velmi dobře vědom.

„Mám sen, že se stanu pevnou součástí naší reprezentace. Ale samozřejmě si uvědomuji, že na mém postu je nemilosrdná konkurence. Já věřím, že ke splnění mých přáni mi Neapol pomůže," odhalil svou největší touhu svéhlavý kanonýr.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud