8. prosince 2008 • 10:49

Šéf AC Milán: Chci Beckhama natrvalo

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šéf AC Milán Adriano Galliani doufá, že anglický fotbalista David Beckham zůstane v týmu "Rossoneri" déle než jen na původně plánované hostování z Los Angeles Galaxy během přestávky zámořské MLS.



Připojil se tak k trenérovi AC Carlu Ancelottimu, který nedávno uvedl, že by Beckhama chtěl v týmu natrvalo.

"Věřím, že se do Milána zamiluje a zůstane," řekl Galliani v rozhovoru pro televizní stanici Sky Italia. "Problém je, že ho v Americe drží spousta reklamních kontraktů. Viděl jsem je a jsou opravdu strašidelné. Ale snad dá přednost svým citům," dodal.

PŘEČTĚTE SI:
Beckham se s AC Milán nakonec dohodl
Beckham vyloučil přestup do AC Milán

Beckham a Milán jako sňatek z rozumu

Ancelotti chce Beckhama napořád

Milánské hvězdy: Beckham? Jen ať přijde

Beckham bude hrát za AC Milán!
Beckham může trénovat s AC Milán


Třiatřicetiletý Beckham bude v AC Milán hostovat od ledna do března, aby se během přestávky MLS udržel ve formě pro potřeby anglické fotbalové reprezentace. Od chvíle, kdy se záložník Galaxy s italským klubem dohodl, spekuluje se o tom, že nakonec do Milána přestoupí.

"Těžko říct, jak dlouho u nás bude. Teď to vypadá tak, že jen dva a půl měsíce," prohlásil Galliani. "Beckham přiletí 20. prosince, absolvuje lékařskou prohlídku, tiskovou konferenci a zajde na zápas AC s Udine," dodal. "Pak bude mít sedm dní volno a jeho dobrodružství s Milánem poté začne v Dubaji na našem zimním tréninkovém kempu," uvedl.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud