18. května 2009 • 21:00

Nahradí Ancelottiho Van Basten?

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud trenér Carlo Ancelotti odejde po sezoně z AC Milán, mohl by ho nahradit bývalý slavný záložník "Rossoneri" Marco Van Basten. Uvedl to Ancelottiho asistent Filippo Galli.



Někdejší trenér nizozemské reprezentace a naposledy Ajaxu Van Basten byl o víkendu v Itálii na golfovém turnaji a o možnosti příchodu do Milána mluvil na obědě s přáteli.

"Bavili jsme se o tom, ale spíš byla řeč o jeho zkušenostech z Ajaxu," citovala Galliho agentura Reuters. "Podle toho, co říkal, ještě s klubem nejednal. Navíc není jisté, co bude s Ancelottim," dodal.

Devětačtyřicetiletý Ancelotti má s klubem smlouvu ještě na rok, ale o jeho odchodu z Milána se spekuluje již delší dobu. Italský kouč je totiž jedním z hlavních adeptů na post trenéra Chelsea, kde po sezoně skončí Nizozemec Guus Hiddink.

Mezi případnými kandidáty na Ancelottim uvolněné místo jsou prý také bývalý trenér Barcelony a hráč AC Frank Rijkaard, současný kouč Cagliari Massimiliano Allegri a ředitel milánského klubu Leonardo, který dokončuje trenérská studia.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud