4. června 2009 • 15:29

Berlusconi: Tým nehrál podle mých rad

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sezona fotbalistů AC Milán skončila bez zisku trofeje kvůli tomu, že tým nehrál podle taktických rad majitele Silvia Berlusconiho. Tvrdí to sám Berlusconi, jenž také kritizoval nyní už bývalého trenéra Carla Ancelottiho za to, že nevolil správnou sestavu.



"Tuhle sezonu Milán nehrál podle taktiky, kterou jsem navrhoval," postěžoval si Berlusconi v televizním rozhovoru na své vlastní stanici Canale 5.

"Hráli tak jen v posledním zápase a díky tomu jsme postoupili do Ligy mistrů. Předtím však prohrávali, protože v závěrečných minutách nehráli tak, jak jsem jim radil," dodal italský premiér.

Milán obsadil v konečné tabulce italské ligy třetí místo díky výhře v posledním kole na hřišti Fiorentiny. Poté se s mužstvem rozloučil trenér Ancelotti a zamířil do Chelsea.

Berlusconi mu vyčítá například zacházení s brazilským špílmachrem Ronaldinhem, jenž se dostal v Miláně do pozice náhradníka.

"Máme v týmu šampiony, jako je Ronaldinho, který hraje dvacet minut za zápas. Kvůli tomu klesá jeho morálka, navíc lidé si kupují vstupenky, aby viděli Ronaldinha celé utkání," uvedl dlouholetý majitel Milána.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud