3. listopadu 2009 • 14:05

VIDEO: Komentátor v extázi z gólu Hamšíka

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Mamma mia! Grazie, Dio. Grazie, Dio. Grazie Dio...“ opakoval donekonečna komentátor Carlo Alvino s neapolskou šálou okolo krku, doslova zblázněný radostí z rozhodující branky z kopačky Marka Hamšíka.



Běžela 82. minuta, když slovenský reprezentant technickou střelou pod horní tyč Buffonovy branky dovršil senzační zmrtvýchvstání Neapole.

430576:gallery:true:true

Emoce necloumaly jen Alvinem, ale i samotným střelcem, který běžel k tribuně slavit ke svému tátovi sedícímu v hledišti.

'Nedvěd', který porazil Juventus: Marek Hamšík »

„Křičel jsem štěstím, věděl jsem, kde táta sedí, tak jsem se k němu rozběhl. Hulákali jsme na sebe, bylo to nádherné, opravdu emotivní,“ svěřil se Hamšík slovenskému Denníku Šport.

Marek Hamšík (Neapol) a jeho radost z gólu.
Marek Hamšík (Neapol) a jeho radost z gólu.

Richard Hamšík musí být na syna pyšný. O víkendu režíroval neuvěřitelný obrat své Neapole z 0:2 na 3:2 právě na hřišti „staré dámy.“

Slovenský fotbalový klenot momentálně v Serii A pronikavě září a je druhým nejlepším střelcem soutěže. I proto o něm uvažuje Chelsea!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud