7. prosince 2009 • 10:39

Připraví Džeka o přestup do AC Milán peníze?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kde bude hrát ex-teplický útočník Edin Džeko? Favoritem zůstává AC Milán. Ovšem mohou se vyskytnout komplikace, které Bosňana na San Siro nepustí. Pak by na řadu přišli jiní zájemci. A že jich není málo. Posuďte sami: Manchester United, Arsenal, Chelsea, Juventus Turín, Sevilla…



Transfer Džeka do AC Milán je údajně domluven na léto 2010. „Odjakživa jsem o tomhle snil,“ nechal se před nedávnem slyšet bosenský reprezentant.

Jediné, co by však mohlo přestup zhatit, jsou peníze. Proslýchá se, že italský velkoklub upřednostňuje výměnný obchod, který spočívá v tom, že by opačnou cestou poputoval do Wolfsburgu Klaas-Jan Huntelaar.

Jenomže nizozemský kanonýr o přesun do Německa nestojí. Zásadní tedy bude, jestli AC Milán bude ochoten zaplatit požadovanou částku (30 milionů eur). Pokud ne, v tom případě by se dostal zpátky do hry Manchester United.

„Rudí ďáblové“ se zájmem o bývalého bijce Teplic netají. Asistent manažera Mike Phelan naznačil, že se Džeka pokusí získat, protože je prý „ideálním hráčem pro anglickou Premier League“.

„To, že je nebezpečný, ukázal během utkání Ligy mistrů na Old Trafford. Má dobrou vysokou postavu, nohy, na hřišti odevzdává dobré výkony. V některých aspektech je ideálním hráčem pro anglickou ligu,“ řekl.

Do boje o Džeka se chce vložit i Arsenal. Manažer Arséne Wenger kvůli němu prý dokonce odmítl koupit šutéra Realu Madrid Ruuda van Nistelrooye.

Kdo nakonec tenhle závod vyhraje?

60% AC Milán
20% Manchester United
10% Arsenal
5% Chelsea
5% Sevilla

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud