26. května 2010 • 14:06

Nahradí Mourinha v Interu Milán Capello?

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý srbský reprezentant Siniša Mihajlovič se má stát novým trenérem fotbalistů Fiorentiny. Jednačtyřicetiletý kouč, jenž v pondělí ukončil předčasně angažmá v Catanii, by měl ve florentském týmu nahradit Cesareho Prandelliho. Ten se chystá po mistrovství světa převzít italskou reprezentaci.



Mihajlovič má podle listu Corriere dello Sport ve Fiorentině připravenou smlouvu na dva roky s opcí. Oficiálně by měl být uveden do funkce v pondělí.

Italská média spekulovala, že Mihajlovič zamíří do Interu Milán, který zřejmě přijde o Josého Mourinha, jenž chce jít do Realu Madrid. Podle dnešního vydání Gazzetty dello Sport je však pro italského mistra hlavním kandidátem kouč anglické reprezentace Fabio Capello.


"Nejdřív se říkalo, že mě chce Juventus, teď zase Inter. Těší mě to, ale soustředím se na mistrovství světa," uvedl Capello, jenž v minulosti vyhrál italský titul s AC Milán, AS Řím i Juventusem. Turínskému celku však byly později triumfy z let 2005 a 2006 odebrány kvůli korupci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud