29. října 2010 • 10:27

Cassano napadl svého šéfa, prezidenta klubu!

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do italského tisku pronikla šokující informace ze Sampdorie Janov. Útočník Antonio Cassano údajně napadl prezidenta klubu Riccarda Garroneho. Ten nyní chystá pro hráče vysokou pokutu, možná dojde i na vyhazov.



Média píší, že Garrone měl v úterý odpoledne setkání s celým týmem v tréninkovém centru, během kterého došlo k hádce s hvězdným forvardem.

663711:gsmall:true:true

„Po dlouhé diskusi s Cassanem a zbytkem týmu Garrone opustil centrum s naštvaným výrazem,“ informovala televize Telenord.

„Šéf klubu byl zklamaný především z toho, že se Cassano nezúčastnil udílení cen Rete d’Argento. Sampdoria nyní může zahájit s hráčem disciplinární řízení.“

Jejím výsledkem klidně může být Cassanův odchod. Zájem o jeho služby dlouhodobě projevují snad všechny italské velkokluby.

O tom, že je momentálně v Janově pořádné dusno, svědčí i fakt, že se činovníci klubu zatím odmítli k údajnému incidentu oficiálně vyjádřit. Údajně ale Cassana vyzvali k písemné omluvě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud