20. srpna 2013 • 07:27

Hubník do Ingolstadtu nepůjde, zůstává v Hertě Berlín

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý reprezentační obránce Roman Hubník zůstane v Hertě Berlín, i když nepatří mezi hráče, na které hodlá trenér Jos Luhukay sázet. O devětadvacetiletého českého fotbalistu projevil zájem druholigový Ingolstadt, který prohrál všechny čtyři zápasy v úvodu sezony, ale Hubníkův zástupce Miroslav Kadlec už s klubem podle magazínu Kicker jednání ukončil.



Kouč berlínského celku Luhukay je prý rád, že Hubník zůstane. "Momentálně nepatří do osmnáctičlenného kádru, ale je to vzorný profík," citovala nizozemského trenéra agentura DPA.

Hubník může dostat šanci i proto, že Luhukay nechce přetěžovat teprve dvacetiletého obránce Johna Anthonyho Brookse, který si minulý týden odbyl premiéru v reprezentaci USA. "Tři zápasy v týdnu by pro něj po fyzické i mentální stránce mohly být ještě moc," řekl Luhukay.

Hubník přišel do Herthy v roce 2010 z pražské Sparty a letos na jaře se s ní už podruhé vrátil do nejvyšší soutěže.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud