9. května 2018 • 12:24

Problém pro Neuera. V sezoně už si nezachytá, přijde i o MS?

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Bayernu Mnichov Manuel Neuer, který se vrátil do tréninku po půlroční absenci, už si v závěru sezony nezachytá. Kvůli přetrvávajícím problémům s operovanou nohou se dvaatřicetiletému fotbalistovi vzdaluje účast na blížícím se mistrovství světa v Rusku, kde bude Německo obhajovat zlaté medaile.



Neuer si loni obnovil únavovou zlomeninu zánártní kosti a v září musel podstoupit chirurgický zákrok. Kapitán Bayernu začal individuálně trénovat koncem března, ale na levé noze se mu vytvořil otok a opět několik dní pauzíroval.

"Manuel nenastoupí v posledním bundesligovém kole proti Stuttgartu ani ve finále poháru s Frankfurtem," řekl trenér německého šampiona Jupp Heynckes magazínu Kicker.

Přestože národní tým s dlouholetou jedničkou pro šampionát počítal, sám Neuer prohlásil, že si svou účast na MS bez zápasové praxe nedokáže přestavit. V této sezoně zkušeného gólmana v Bayernu zastupoval Sven Ulreich a v německé reprezentaci většinou Marc-André ter Stegen z Barcelony, který by měl být jedničkou i v Rusku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud