2. května 2018 • 18:11

Brankář Bayernu: Nevím, co se mi honilo hlavou. Zůstal sám na hřišti

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólman Sven Ulreich si nedovedl vysvětlit hrubou chybu v úterní odvetě semifinále Ligy mistrů proti Realu Madrid, kterou se nechtěně podepsal pod vyřazení fotbalistů Bayernu Mnichov. Devětadvacetiletý hráč v první minutě druhé půle po špatné malé domů od Corentina Tolissa nevídaně zazmatkoval, nechal si balon podjet pod tělem a nabídl domácímu Karimu Benzemovi trefu do prázdné brány na 2:1. Bavorský klub už pak jen srovnal na 2:2 a po domácí prohře 1:2 do finále neprošel.



"Neumím si to vysvětlit. Nevím, co se mi v té chvíli honilo hlavou. Je mi to líto a omlouvám se týmu i fanouškům," uvedl Ulreich. "Nedokážu slovy popsat, jak zklamaný jsem z vyřazení z Ligy mistrů. Strašně jsme chtěli do finále, odevzdali jsme své maximum a pak se mi stala zbytečná chyba," dodal na sociální síti Ulreich, který od září a zranění Manuela Neuera zastává v Bayernu pozici brankářské jedničky.

Poté, co Bayern na Realu vypadl a jeho hráči odkráčeli do šaten, Ulreich jako jediný zůstal sedět na trávníku Santiago Bernabéu a zpytoval svědomí.

VIDEO: Kiks brankáře Bayernu proti Realu

Spoluhráči ani trenér Jupp Heynckes na něj kvůli zkratu z úvodu druhé půle vinu za vyřazení nesvalili. "Neměli bychom Svena obviňovat. Šlo o jednorázovou chybu, v minulých zápasech nás zase hodněkrát zachránil," uvedl záložník Bayernu James Rodríguez.

"Tolisso hrál velmi dobrý zápas až do té přihrávky, kterou neměl posílat. A pokud jde o Svena, víme, že má skvělou sezonu. Nevěděl, jestli může míč sebrat, uvědomil si, že nemůže, znervózněl a stalo se z toho tohle. Je to pro něj příšerná věc," dodal Heynckes.

Fotbalisté Realu Madrid slaví postup do finále Ligy mistrů
Fotbalisté Realu Madrid slaví postup do finále Ligy mistrů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud