29. ledna 2010 • 22:44

20. kolo: Wolfsburg přišel o výhru v nastavení

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Wolfsburgu byli v dnešní předehrávce 20. kola bundesligy v Hamburku blízko ukončení své sedmizápasové série bez výhry. Mistrovský tým v prvním utkání po odvolání trenéra Armina Veha vedl na hřišti HSV po trefě kanonýra Edina Džeka až do druhé minuty nastavení, v níž vyrovnal střídající Piotr Trochowski.



Bosňan Džeko poslal Wolfsburg do vedení v 34. minutě svým devátým gólem v sezoně a dal tak dárek k 58. narozeninám dočasnému kouči Lorenzi-Güntherovi Köstnerovi, jenž v týdnu nahradil propuštěného Veha.

Snový nástup do funkce mu však překazil německý reprezentant Trochowski, který těsně před závěrečným hvizdem vyrovnal z přímého kopu.Srovnat mohl už dříve český obránce David Rozehnal, ale osm minut po přestávce trefil hlavou jen břevno.

Reprezentační stoper odehrál celý zápas, hamburský kapitán David Jarolím střídal v 78. minutě a pustil na trávník právě střelce vyrovnávací branky Trochowského.Celý zápas na lavičce Wolfsburgu strávil obránce Jan Šimůnek, jenž od Veha nedostal šanci od srpnového domácího duelu právě s Hamburkem.

Druhého startu v sezoně se zatím nedočkal ani u kouče Köstnera, který ho zná z rezervního týmu.

Německá fotbalová liga - 20. kolo:

Hamburk - Wolfsburg 1:1 (90.+2 Trochowski - 34. Džeko).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud