18. července 2011 • 04:56

To byla paráda. Bony zesměšnil gólmana lobem

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Parádní brankou se v přípravném utkání svého týmu Vitesse Arnhem proti bundesligovému Augsburgu blýskl exsparťanský útočník Bony Wilfried. Gólmana  překonal způsobem, na který strážce německé svatyně dlouho nezapomene. Nádherným lobem!



Miláček sparťanských fanoušků Bony Wilfried odešel z Letné v zimě za sto milionů korun, v nizozemském angažmá ho však provází smůla. Do historie přípravného utkání se sice zapsal opravdu povedenou trefou, radost mu však zkalilo zranění, kvůli kterému musel po hodině hry střídat.

Jeho tým z Arnhemu měl původně sehrát atraktivní duel proti londýnské Chelsea, s kterou ho pojí úzká spolupráce. Nový kouč "blues" Villas Boas však utkání na poslední chvíli odvolal, protože mu nevyhovovala skutečnost, že Čechův tým je v tréninkovém procesu pouhých pět dní.

Formu Bonyho tak odnesl německý Augsburg. PO 60 minutách hry však Wilried kvůli blíže nespecifikovanému zranění střídal. Naštěstí pro útočníka i fanoušky nizozemského klubu by se nemělo jednat o nic vážnějšího.

A další dobrá zpráva. Trenér Arnhemu Van den Brom totiž podle dostupných informací s bývalou oporou Sparty počítá do základní sestavy.

VIDEO: Bony se trefil nádherně.

Bony Wilfried zaznamenal skvělou trefu
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud