9. září 2012 • 18:00

Češi, učte se: Dánský brankář vystřihl v nastavení parádní gól

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zatímco čeští fotbaloví reprezentanti vystřelili v Kodani v zápase kvalifikace o postup na MS 2014 dvakrát na branku a příznivce tak moc nepobavili, druhá dánská liga nabídla fanouškům lahůdku. Nůžky jako ze žurnálu, které budou nejspíš Gólem roku! Parádu nemá na svědomí žádný z útočníků, ale gólman Jakob Køhler z týmu Frem. Ten se v nastavení vydal do pokutového území Birkerødu, aby zachránil svůj tým a na konci akce vystřihl takřka nevídanou parádičku. Tou vyrovnal na konečných 1:1.



Na tom, že se brankář prohrávajícího týmu vydá v nastaveném čase do pokutového území soupeře, ještě není nic divného. Fanoušci jsou v takové chvíli spokojení i s tím, když se dostane k zakončení.

Pokud gólman vstřelí branku, je pro ně za hrdinu. Ale, když se mu povede to, co Jakobu Køhlerovi, žasnou všichni. Takhle zakončit akci neumí leckterý z útočníků.

Podívejte se na VIDEO s parádním gólem z druhé dánské ligy:


Køhler se vydal útočit ve druhé minutě nastavení. V prvním hlavičkovém souboji ještě neuspěl, ale když se k němu následně snesl centr, vystřihl brankář nůžky a poslal míč efektně k tyči.

Odstartoval tak fanatickou radost příznivců, sám asi v euforii také moc nevnímal, co se mu povedlo. Rozběhl se k fanouškům a metal kozelce. Aby ne, jeho tým dosáhl na remízu a udržel neporazitelnost ve východní skupině druhé dánské ligy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud