30. ledna 2018 • 11:27

Kam půjde Karavajev? Ze Sparty míří nedávná opora do Arnhemu

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Lukáši Marečkovi je na odchodu ze Sparty i další nedávná opora. Kariéra Vjačeslava Karavajeva by měla podle informací deníku Sport pokračovat v nizozemském Arnhemu. 



Karavajev neodcestoval na klubové soustředění do Španělska, nyní je blízko potvrzení jeho přestupu. „Je to na dobré cestě, Sparta by měla dostat odstupné přes milion eur a výrazná procenta z případného dalšího přestupu,“ uvedl dobře informovaný zdroj.

Karavajev, který v české lize hrál i za Duklu a Jablonec, přišel na Letnou z CSKA Moskva v létě roku 2016. Na pravém kraji obrany se rychle vyprofiloval v klíčového člena sestavy, kabina ho dokonce zvolila nejlepším hráčem Sparty za uplynulou sezonu. Po příchodu trenéra Andrey Stramaccioniho však pouze paběrkoval.

Ze Sparty už kromě Marečka odešel během zimní přestávky Georges Mandjeck na hostování do Met. Z podzimního kádru se nepočítá také s útočníkem Markem Jankem a záložníkem Jonathanem Biabianym.

Fotbalové přestupy ONLINE>>>

Horváth o přestupové politice českých klubů, situaci v lize a změnách ve Slavii
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud