20. července 2008 • 16:50

Fotbalový bafuňář zneškodnil naháče

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté New England Revolution prožili nezvyklou cestu z Bostonu do LA. Během letu totiž personálu letadla pomohli zneškodnit muže, který se svlékl a chtěl otevřít únikový východ.



Incident se podle svědků odehrál tak, že muž nejprve na toaletě odložil všechny své svršky, nahý vběhl do uličky a začal vykřikovat: "Brzy se stane zázrak!" Personál ho prý donutil se znovu obléknout.

Když se však vrátil na svou sedačku, po pár minutách se rozhodl otevřít únikový východ. V tom mu zabránil zásah generálního manažera New Englandu Craiga Tornberga. "Zareagoval jsem, chytil jsem ho a odstrčil od dveří. Celou dobu přitom plácal nesmysly," žekl novinářům třiapadesátiletý funkcionář klubu.

Letadlo společnosti American Airlines poté neplánovaně přistálo v Oklahomě, kde byl výtržník v poutech předán FBI, a stroj již bez dalšího incidentu pokračoval v cestě do Los Angeles.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud