13. února 2009 • 19:26

Beenhakker pomůže Feyenoordu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér polské fotbalové reprezentace Leo Beenhakker se stal poradcem Feyenoordu Rotterdam. Svému bývalému klubu, který jako kouč dovedl k poslednímu titulu, bude bezplatně pomáhat do konce sezony.



"Nikdy jsem se netajil tím, že Feyenoord je klub mého srdce. Prostě jsem nemohl říct ne," citovala šestašedesátiletého trenéra agentura AP. "Vzhledem k programu polské reprezentace mám docela dost volného času, takže funkce můžu bez potíží kombinovat," dodal.

Beenhakker se do Feyenoordu, který se v této sezoně trápí a v nizozemské lize je až dvanáctý, vrací počtvrté v kariéře, když ho v roce 1999 dovedl k poslednímu mistrovskému titulu.

Nizozemský trenér o své nové funkci informoval jen pár dní poté, co se jeho krajan Guus Hiddink rozhodl do konce sezony kombinovat roli kouče ruské reprezentace a anglické Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud