26. října 2009 • 11:48

Necidův kouč Ramos skončil v CSKA

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Jen šest týdnů vydržel uznávaný španělský kouč Juande Ramos na lavičce fotbalistů CSKA Moskva. Bývalý trenér Sevilly, Tottenhamu nebo Realu Madrid byl propuštěn poté, co CSKA v neděli prohrál 1:3 v derby s FK Moskva a v podstatě tak přišel o šanci na titul..



Tým českého útočníka Tomáše Necida nyní povede Leonid Sluckij, který podepsal smlouvu na tři roky. Potvrdil to prezident klubu Jevgenij Giněr.

"Dnes jsme se s trenérem Ramosem po vzájemné domluvě dohodli na ukončení smlouvy," uvedl klub na svém webu.Čtyřiapadesátiletý Ramos nahradil v září odvolaného Brazilce Zika a armádní celek si od něj sliboval útok na titul.

Během sedmi zápasů na lavičce však dovedl CSKA k nepřesvědčivé bilanci tří výher, jedné remízy a tří porážek se skóre 11:8.Po utkání s FK Moskva spadl CSKA na čtvrté místo tabulky s devítibodovou ztrátou na vedoucí Kazaň. Do konce sezony přitom zbývají čtyři zápasy.

Na Ramosovo místo přichází osmatřicetiletý Sluckij, který během hráčské kariéry nastupoval jako brankář. V současné době byl bez angažmá po odchodu ze Samary, předtím vedl dva roky konkurenční FK Moskva. V CSKA dnes podepsal tříletou smlouvu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud