17. prosince 2009 • 09:52

Donovan plánuje hostování v Evertonu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší americký fotbalista posledních let Landon Donovan prodloužil smlouvu s Los Angeles Galaxy do roku 2013. Sedmadvacetiletý kapitán mužstva, jehož hlavní hvězdou je David Beckham, zřejmě opět napodobí slavného anglického záložníka a vydá se v zimní pauze na hostování do Evropy.



Po letošním nepříliš úspěšné zkušenosti v Bayernu Mnichov by měl Donovan poprvé v kariéře okusit anglickou ligu v dresu Evertonu.

"Jsem vděčný trenérovi (Bruci Arenovi), že mi to umožnil. Hodně jsem toužil po tom, zahrát si v jedné z nejlepší lig světa. Většině hráčů se nepodaří vyzkoušet si oba tyto světy," uvedl na tiskové konferenci Donovan.

Autor 42 reprezentačních gólů se v letech 2001 až 2005 snažil prosadit v německém Leverkusenu, ale odehrál za něj jen sedm ligových zápasů. Za Bayern nastoupil letos šestkrát a hostování předčasně ukončil. Za Everton by měl nastupovat do konce března, kdy začne nová sezona zámořské ligy MLS.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud