11. února 2011 • 11:15

Carlos uvažuje, že kvůli fanouškům opustí klub

Autor: čtk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný fotbalový obránce Roberto Carlos zvažuje, že odejde z Corinthians. Fanoušci brazilského klubu totiž po vyřazení týmu v Poháru osvoboditelů vyhrožují jeho rodině.



"Přemýšlím o tom," citovala sedmatřicetiletého Carlose agentura AP. "Já i moje rodina jsme měli hodně výhrůžných telefonátů. A když jedu v autě, tak mě dokonce někdo sleduje na motorce," přidal bývalý brazilský reprezentant a bývalý obránce Realu Madrid.

Carlos už o úmyslu odejít z Corinthians informoval vedení klubu. Zájem o něj údajně projevilo Los Angeles Galaxy, kde působí jeho bývalý spoluhráč z Realu David Beckham. "Do jiného brazilského klubu nepůjdu, chci do zahraničí. Uvidím, co pro mě bude nejlepší," uvedl Carlos.

Fotbalisté Corinthians se stali terčem nenávisti fanoušků poté, co v předkole Poháru osvoboditelů vypadli s kolumbijským celkem Deportes Tolima. Příznivci na ně čekali už na letišti po příletu do Sao Paula, tým však rovnou z letadla nastoupil do autobusu a odjel s policejní eskortou.

Chuligáni také pokreslili sídlo klubu hanlivými nápisy a házeli kamení na auta fotbalistů. Carlosův spoluhráč z týmu mistrů světa z roku 2002 kanonýr Ronaldo nedávno přiznal, že kvůli tomu uvažoval o konci kariéry.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud