21. června 2012 • 17:50

Syn slavného Romaria jde v otcových stopách, míří do Barcelony

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0

Syn bývalého slavného brazilského fotbalisty Romária míří do Barcelony. Osmnáctiletému Romarinhovi končí v létě smlouva s Vaskem da Gama a katalánský klub, kde působil i jeho otec, ho získal do rezervního týmu.



"Uvidíme, jestli tam vydrží půl roku, nebo rok. Začne bezpochyby v rezervním týmu, ale nevidím jediný důvod, proč by v budoucnu nemohl hrát s velkým Lionelem Messim," citoval šestačtyřicetiletého Romária deník L'Equipe.

"Doufám, že se v tak výjimečném klubu, kde mám mnoho přátel, prosadí," dodal šestačtyřicetiletý mistr světa z roku 1994.

Většina odborníků však Romáriovy naděje nesdílí, protože Romarinho se ve Vasku da Gama neprosadil a vedení se záložníkem neprodloužilo smlouvu.

Působení v Barceloně je považováno spíš za laskavost slavnému otci, který v dresu katalánského celku hrál v letech 1993 až 1995, a celkem podle vlastních záznamů nastřílel během kariéry přes tisíc gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud