22. prosince 2013 • 09:34

VIDEO: Guardiola se vztekal. Za chybu seřval gólmana Neuera

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Snadné vítězství bez kazů? Tak bavorský suverén Bayern Mnichov k páté trofeji v roce 2013 určitě nedokráčel. Na mistrovství světa klubů sice vyhrál a ve finále s marockou Casablankou nedostal ani gól (2:0), přesto si třeba gólman Manuel Neuer vyslechl od kouče Pepa Guardioly své.



Sedm minut před poločasem, už za stavu 2:0 pro Bayern, Neuer zbrkle rozehrál míč a připravil šanci soupeři. Záložník Chtibi díky tomu pálil na z poloviny odkrytou branku, což Guardiolu rozpálilo.

Vystartoval před lavičku, divoce gestikuloval rukou a vše doprovodil i drsným komentářem, který si nejspíš Neuer za rámeček nedá.

VIDEO | Podívejte se na Neuerovu chybu a Guardiolovu vzteklou reakci

Brankář si mohl oddechnout až ve chvíli, kdy rána prosvištěla vedle tyče. Své si nejspíš při hodnocení ještě vyslechne, ale pak se už bude Bayern radovat z vítězství na MS klubů.

Bayern Mnichov sice vyhrál ve finále MS klubů nad Casablancou, ale trenér vítězů Pep Guardiola nebyl s výkonem týmu spokojený
Bayern Mnichov sice vyhrál ve finále MS klubů nad Casablancou, ale trenér vítězů Pep Guardiola nebyl s výkonem týmu spokojený

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud