16. prosince 2014 • 22:36

Real dál válcuje soupeře. V semifinále MS Klubů smetl Cruz Azul 4:0

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid očekávaně postoupili do finále mistrovství světa klubů. Svěřenci Carla Ancelottiho v úvodním semifinále v Marrakéši deklasovali mexický Cruz Azul 4:0. Real, který vítěznou sérii prodloužil na 21 soutěžních zápasů, se v sobotním finále utká s lepším ze středeční dvojice San Lorenzo - Auckland City.



Favorizovaný "Bílý balet" se poprvé radoval v 15. minutě, kdy se po Kroosově standardce prosadil hlavou Ramos. Real převahu potvrdil znovu ve 36. minutě. Carvahal si pohrál s několika obránci a připravil gólovou pozici pro zakončujícího Benzemu. Cruz Azul mohl před pauzou vrátit do hry Torrado, ale špatně kopnutou penaltou nechal jen vyniknout brankáře Casillase.

Úřadující vítěz Ligy mistrů dominoval i po změně stran. Po pěti minutách zvýšil na 3:0 Bale, který hlavou zakončil povedenou akci Benzemy a Ronalda. Portugalský kanonýr ještě v 72. minutě připravil čtvrtý zásah pro Isca. Madrid byl blízko páté brance, hlavičku střídajícího Khediry však zastavila tyčka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud