10. ledna 2015 • 04:59

Konkurence v Juventusu? Necid by bojoval s Tévezem i Llorentem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

To by byla pro české fanoušky pecka. Podle informací Sportu se slavný Juventus zajímá o útočníka CSKA Tomáše Necida. Není pochyb o tom, že by to bylo pro vytáhlého útočníka angažmá snů. Dokázal by se ovšem bývalý forvard Slavie prosadit do základní sestavy? Konkurence v italském klubu je hodně tvrdá. Podívejte se, s kým by se musel Necid o místo porvat.



Carlos Tévez

Bilance v aktuální sezoně: 23 zápasů, 16 gólů

Jasná jednička v útoku italského mistra. Juventus na bouřliváka Téveze spoléhá a on důvěru splácí góly. Od svého příchodu z Anglie se zatím nikdy neodmlčel na dlouho. Po svém boku má ovšem rád vysokého útočníka, který mu umí vytvořit prostor. To by mohlo Necidovi sedět. 

Fernando Llorente

Bilance v aktuální sezoně: 22 zápasů, 5 gólů

Španělský vytáhlý útočník by asi představoval pro Necida přímou konkurenci. Těžko si obě věže představit vedle sebe. Llorente přišel do Juventusu s nálepkou španělského reprezentanta, jenž předtím řádil v Bilbau. Pověsti kanonýra ale stoprocentně nedostál. Jeho výkony jsou často jako na houpačce, přesto je útočnou dvojkou zatím on. To by se ale klidně mohlo změnit.

Álvaro Morata

Bilance v aktuální sezoně: 18 zápasů, 4 góly

Talentovaný útočník přišel před sezonou z Realu Madrid. Ten ho sice může následující dvě přestupová léta vykoupit za tučnou částku zpět, tomu ovšem zatím nic nenasvědčuje. Morata doplatil na zranění, kvůli kterému vynechal celou přípravu. Na hřiště tak chodí většinou z pozice náhradníka, i tak ale dokáže hru výrazně oživit.

Sebastian Giovinco

Bilance v aktuální sezoně: 9 zápasů, 0 gólů

Jeden z nejmenších fotbalistů planety nezažívá v Juventusu dobré časy. Většinou jen vysedává na lavičce, přitom má jen ty největší ambice včetně italské reprezentace. Proto to vypadá, že nejpozději v létě změní dres. Necidovi by tedy s velkou pravděpodobností ustoupil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud