26. května 2016 • 16:05

Kam půjde Ibrahimovic? Každý den mi chybí Mourinho, naznačil

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic, který skončil v Paris St. Germain, naznačil možný přesun do Manchesteru United. Čtyřiatřicetiletý fotbalista přiznal konkrétní nabídky od anglických klubů i to, že se mu stýská po spolupráci s Josém Mourinhem. Portugalský kouč má "Rudé ďábly" převzít po odvolaném Louisi van Gaalovi.



Ibrahimovic hrál pod Mourinhem v Interu Milán v sezoně 2008/09 a vytvořili si výborný vztah. "Spolupráce s Mourinhem mi chybí každý den, co jsem pryč z Interu," řekl Ibrahimovic na tiskové konferenci během srazu švédské reprezentace.

Sám už má o dalším angažmá jasno. "Mám konkrétní nabídky z Anglie, Itálie, ze všech zemí... Budoucnost je napsaná. Už jsem se rozhodl a stačí jenom zmáčknout tlačítko," prohlásil charismatický útočník. Na dotaz, zda má nabídku z Manchesteru United, se však Ibrahimovic jen dlouze usmál a odvětil: "Uvidíme, co se stane."

Mourinhovi věští na Old Trafford úspěšnou budoucnost. "Je to skvělý tah. Když chcete, aby se něco dělo, přivedete Mourinha. Věřím, že je to muž, který dovede United zpátky na vrchol. Kamkoliv přišel, tam vyhrál. Ví přesně, co dělá," konstatoval Ibrahimovic.

TOP 5 gólů sezony v Premier League: Krajule Vardyho dělovka z dálky
Video se připravuje ...

TOP zákroky sezony v Premier League: Čech vládne výkvětu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud