14. ledna 2019 • 23:00

Skvělý Schick! V poháru dal dva góly, trefil se i patou a řídil postup Římanů

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Patrik Schick byl hlavním strůjcem postupu AS Řím do čtvrtfinále italského poháru. Vlci porazili v osmifinále na domácím stadionu třetiligovou Entellu 4:0 a český fotbalista měl prsty hned ve třech gólech svého klubu. V dalším kole narazí Římané na Fiorentinu. 



Úvod jako z říše snů. Trvalo to jen 20 sekund a Patrik Schick se mohl poprvé radovat z gólu. Cengiz Ünder poslal přihrávku před branku a český útočník efektní patičkou poslal míč do sítě třetiligového soupeře.

Stav 1:0 vydržel až do nastavení první půle, kdy se ale znovu ukázal Schick. Ve vápně se k němu dostal míč a on jej další chytrou patičkou poslal přesně k noze Ivana Marcana, který zvýšil vedení domácích. 

Hned ve 47. minutě se Římané prosadili potřetí a autorem branky nebyl nikdo jiný než Patrik Schick, který zpoza vápna zamířil levačkou po zemi přesně ke vzdálenější tyči - 3:0. 

V tu chvíli bylo prakticky jasné, že favorit nepřipustí žádné překvapení a dokráčí si pro postup. Definitivní razítko na vítězství AS Řím dal v 74. minutě Javier Pastore. 

Schick odehrál celé utkání a dvěma góly a jednou asistenci přispěl výrazným dílem k postupu do dalšího kola italského poháru, v němž Římané vyzvou Fiorentinu. 

Výsledky osmifinále italského poháru: 

AS Řím - Entella 4:0 (2:0)
Branky: 1. a 47. Schick, 45.+2 Marcano, 74. Pastore 

Cagliari - Atalanta 0:2 (0:0)
Branky: 88. Zapata, 90.+3 Pašalič. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud