20. listopadu 2008 • 04:59

Buďte sexy! Zlatá móda Cristiana Ronalda

Autor: lel
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - To je ale fešák! Bronzový polobůh fotbalových trávníků Cristiano Ronaldo je nejen nejlepším fotbalistou na světě, ale určitě i jedním z nejpohlednějších. Jeho výkonům na hřišti se vyrovná snad jen jeho elegance.



Svůj smysl pro módu a krásu idol dívek a metrosexuálů využil už před dvěma lety při otevření vlastního butiku. Učinil tak ve svém rodišti, portugalském Funchalu na ostrově Madeira. Nazval jej CR7, podle svých iniciál a čísla, které nosí v anglickém velkoklubu Manchesteru United na zádech.

Luxusní zboží CR7


A že bezvadné fotbalové výkony doplnil i úspěchy na poli módy dokazuje to, že právě otevírá druhý luxusní butik. Tentokrát v Lisabonu, hlavním městě Portugalska. Slávu celé události podtrhuje fakt, že k otevření si pozval celou svou rodinu.

Co v Ronaldově luxusním obchodě naleznete? Jen to nejlepší! A také nejextravagantnější. Kožené pásky vykládané diamanty, obrovské spony se jménem obchodu, prvotřídní džínsy s koženými kapsami... prostě vše pro každého, kdo se chce vzhledem přiblížit svému idolu.

Ronaldo i s rodinou

Butik ovšem nezapomíná ani na dámy. Vedle zlata, diamantů a kůže pro pány lze v CR7 nalézt i vyzývavé dámské kostýmky těch nejelegantnějších střihů a z těch nejdražších materiálů.

A co o své luxusní značce řekl sám hřebec Ronaldo? "Čekám, že i druhá pobočka bude úspěšná. Je to nejlepší oblečení, v módě CR7 je prostě kus mě samotného!"

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud