11. října 2008 • 10:00

Ljungberg sbalil Natalii Imbruglii!

Autor: jos, INT
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Natalie Imbruglia se celý večer tulila k fotbalistovi Freddie Ljungbergovi! Na co ji sbalil? Na láhev sektu!



Švédský fotbalista hrající naposledy za West Ham United spatřil oslňující Australanku ve VIP loži v klubu Whisky Mist v Londýně ve středu večer. Seděla u vedlejšího stolu a Freddie na ní mohl oči nechat. A tak se jí začal dvořit.

Jak dal svůj zájem najevo? Tak jak to fotbalisté rádi dělají - poslal subtilní kočičce láhev šampusu. A Natalie? Jakmile se jí Ljungberg začal dvořit, úplně se rozzářila.

Zdroj z klubu pak vyzradil: "Za chvilku seděli už u jednoho stolu a skvěle se bavili. A pak si šeptali víc a víc a když večer končil, tak to vypadalo, že jim je spolu vážně moc dobře!"

Natalie se začátkem roku rozvedla po čtyřletém manželství se zpěvákem Danielem Johnsem ze skupiny Silverchair a na hrátky se zajímavými muži má tedy spoustu času. A Ljungberg? Ten pohlednou ženu prý neodmítne nikdy!

 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud