3. července 2009 • 11:04

AC Milán chce koupit Luíse Fabiana a Crouche

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový AC Milán by mohli posílit útočníci Luís Fabiano ze Sevilly a Peter Crouch z Portsmouthu. "Rossoneri" se o tuto dvojici údajně začali zajímat po neúspěšných jednáních s Wolfsburgem o příchodu kanonýra Edina Džeka.



Podle listu La Gazzetta dello Sport nabízí milánský klub za osmadvacetiletého Fabiana 12 milionů liber (asi 363 milionů korun). Útočník má sice ve smlouvě klauzuli, že španělský celek ho musí uvolnit za 51 milionů liber, Sevilla je však údajně ochotna přistoupit na 17 milionů. Fabiano, který dal v 31 zápasech za Brazílii 22 gólů, je prý stěhování do Itálie nakloněn.

O zájmu AC o osmadvacetiletého anglického reprezentanta Crouche informovala televizní stanice Italia 1, která je součástí sítě patřící italskému premiérovi a majiteli milánského klubu Silviu Berlusconimu.

Vedle AC Milán se o 201 cm vysokého Crouche uchází také Fulham, který za útočníka údajně nabídl deset milionů liber. Italský celek však nabízí bývalému hráči Liverpoolu vyšší plat, než je současných 70.000 liber (asi 2,1 milionu korun) týdně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud