30. července 2009 • 10:21

Elano míří k Barošovi do Galatasaraye!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester City nejen nakupuje, ale také prodává hráče světového formátu. S tureckým klubem Galatasaray Istanbul se dohodl na přestupu Brazilce Elana, který si zahraje po boku Milana Baroše.



Elano se tureckému celku, který od léta trénuje Nizozemec Frank Rijkaard, upsal na čtyři roky. Informaci potvrdilo vedení klubu v tiskové zprávě uveřejněné na oficiálních stránkách.

Přestupní částka nebyla zveřejněna, v Anglii se spekuluje o 8 milionech liber.

Brazilcovo jméno bylo spojováno i s velikány jako jsou Juventus, AC Milán či Inter. Nakonec však podlehl vábení kouče Rijkaarda, který s ním počítá na levé křídlo.

Elano tak zaujme místo po boku reprezentanta Milana Baroše, který se v minulé sezoně nevídaně rozstřílel. Nyní se český útočník může těšit na parťáka schopného připravovat gólové šance.

V dresu Manchesteru City Elano odehrál 80 utkání, v nichž nastřílel 18 branek. S klubem se však musel rozloučit, protože na něj v útočné fázi po příchodu Santa Cruze, Barryho, Adebayora a Téveze nezbylo místo.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud