25. dubna 2010 • 22:00

Minela století! Netrefil se na čáře, gól dal rukou

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Tak tohle je neuvěřitelný pech. Zmařená šance Keie Kamary může směle aspirovat na neoficiální titul minela století. A spoluhráči Davida Beckhama z Los Angeles Galaxy mohou "střelci" Kansasu děkovat za remízu 0:0.



Že někdy není jednoduché trefit branku ani ze dvou ze tří metrů, vám potvrdí asi každý fotbalista. Ale to, co předvedl útočník Wizards v americké MLS, nad tím zůstává rozum stát.

Na branku klubu Davida Beckhama, který se zotavuje ze zranění achilovky, se žene rychlý protiútok. Gólman střelu vyráží na tyč a míč se kutálí po brankové čáře. Kamara má ke "kulatému nesmyslu" jen krůček, překvapený obránce je metr za ním a vůbec nereaguje.

Neuvěřitelná minela Keie Kamary v americké MLS
Video se připravuje ...


Jenže fotbalista ze Sierry Leone se nepochopitelně vrhá do skluzu, míč mu proskakuje mezi nohama a bezmocný útočník už s tím nemůže nic dělat. V pádu ještě ale dorazí balón za čáru - rukou!

A ačkoliv se jeho spoluhráč chytá za hlavu, Kamara se začíná radovat z gólu. Jenže pomezní rozhodčí byl pozorný a jeho oslavy rychle utíná.

"To byla jedna z nejneuvěřitelnějších věcí, co jsem ve fotbale kdy viděl," prohlásil obránce Los Angeles Gregg Berhalter. "Byla to pro Kamaru obrovská smůla, ale byla to ruka a je potřeba ocenit pomezního, že to viděl," dodal Beckhamův spoluhráč.
Neuvěřitelná minela Keie Kamary v americké MLS
Neuvěřitelná minela Keie Kamary v americké MLS

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud