4. srpna 2010 • 09:31

Petrohrad ulovil Bruna Alvese. Za 550 milionů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zenit Petrohrad se s vedením FC Porto dohodl na přestupu obránce Bruna Alvese. Ruský klub podle agentury Reuters za portugalského fotbalového reprezentanta zaplatí 22 milionů eur (asi 546 milionů korun).



Osmadvacetiletého stopera čeká v Rusku lékařská prohlídka a poté by měl podepsat smlouvu. V týmu vedoucího celku ruské ligy se účastník mistrovství světa v Jihoafrické republice potká s krajany Dannym a Fernandem Meirou a také českým obráncem Radkem Šírlem.

Alves byl hráčem Porta od roku 2000, ale po sérii hostování se do týmu dokázal prosadit až o pět let později. S klubem čtyřikrát po sobě vyhrál portugalskou ligu a ve 120 zápasech v dresu Porta dal 14 gólů.

V reprezentaci má Alves na kontě 35 zápasů. Na šampionátu v JAR, kde Portugalsko vypadlo v osmifinále, nevynechal jedinou minutu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud