12. ledna 2011 • 17:01

Messi slavil s Iniestou a Xavim: Ten míč patří vám

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Nejlepší fotbalista světa uplynulého roku Lionel Messi vyfoukl Zlatý míč svým dvěma spoluhráčům z Barcelony Andresi Iniestovi a Xavimu. Na cestě ze slavnostního vyhlášení domů do katalánské metropole ale Argentinec sám prohlásil, že trofej stejně patří jim.



Zástupci Barcelony byli v Curychu vůbec hodně vidět. Vedle všech tří hlavních kandidátů na Zlatý míč byli Gerard Pique, Carles Puyol a David Villa zvoleni do ideální jedenáctky roku. Cesta domů tak mohla probíhat v duchu všeobecných oslav.

Výprava vyrazila směr Španělsko ve dvou letadlech - v jednom hráč e jejich přátelé, ve druhém trenéři, vedení klubu a partneři. A všichni si let náramně užívali. Šampaňské teklo proudem a v centru pozornosti se logicky ocitl Lionel Messi.

Ten se odhodlal i ke slavnostnímu přípitku. "Chtěl bych tohle věnovat Xavimu a Iniestovi. Přestože jsem to ocenění získat já, oni si ho zaslouží stejně, ne-li víc. Tohle je pro ně," pronesl pateticky Argentinec a sklidil bouřlivý potlesk.

Lionel Messi (uprostřed) se Zlatým míčem FIFA a José Mourinho (vpravo). Argentinec si podle Mourinha trofej nezaslouží
Lionel Messi (uprostřed) se Zlatým míčem FIFA a José Mourinho (vpravo). Argentinec si podle Mourinha trofej nezaslouží

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud