19. ledna 2011 • 10:08

Cantona se vrací k fotbalu. V New Yorku

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podívejte, kdo je zpátky ve hře - legenda Manchesteru United Eric Cantona. Těmito slovy anglický list The Sun informoval o návratu někdejšího francouzského útočníka do fotbalu. Stal se z něj funkcionář.



Bývalý ostrostřelec, který v minulosti vynikal i svými výstřelky, je od dnešního dne sportovním ředitelem amerického klubu New York Cosmos.

Eric Cantona a jeho manželka herečka Rachida BrakniFoto ČTK

"Jsem velice potěšen být součástí tohoto legendárního klubu. Jedná se o velký projekt, báječný projekt," uvedl Cantona po příletu do Spojených států.

"Cosmos je velmi silný klub s velkou minulostí. Je to takový mix fotbalu a umění," rozplýval se Francouz.

Z těchto slov se jednoduše rozpozná, že Cantona má s Cosmosem velké plány. Bezmezně věří, že z něj v budoucnu udělá nejlepší celek planety.

"Udělám všechno pro to, abych klubu pomohl být jedničkou v USA. A poté, aby se stal jedním z nejlepších klubů na světě," dodal.

Snad se jeho plány nezbortí tak rychle jako u nedávném pokusu o revoluci, kdy nabádal lidi, aby si vybrali z bankovních účtů všechny peníze a tím banky položili. Nepovedlo se.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud