28. března 2011 • 16:15

Barošova motanice aneb TOP 5 nejvtipnějších klipů

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Balon měl celou dobu pod nohama, ale neviděl ho. Jen se motal kolem něj jako splašený hřebec. Milan Baroš se na internetu stal po zápase se Španělskem celebritou. Klip, ve kterém dlouho neumí najít balon, shlédlo na Youtube už 260 tisíc lidí! Teď by bodlo, kdyby se podobným hitem stalo i video s jeho góly v síti Lichtenštejnců.



BAROŠ a jeho motanice
Góly: 0. Asistence: 0. Střely na branku: 0. Střely mimo: 0. Přihrávek: 10, z toho polovina nepřesných. To je statistika Milana Baroše ze zápasu se Španělskem. Příliš nenadchne, přesto českého útočníka jeden moment zviditelnil. Motal se kolem balonu, hledal ho, neviděl ho a přitom ho měl celou dobu pod sebou. Vtipné video se stalo na internetu hitem. Po celém světě.

Milan Baroš dlouho hledal míč. Nevěděl, že ho má pod sebou.
Video se připravuje ...

BALOTELLI a neznalost rozlišováku
Fanoušky po celém světa baví Mario Balotelli měrou vrchovatou. Ke své smůle poněkud jinak, než by si on sám i jeho zaměstnavatel Manchester City představoval. „Blýsknul“ se třeba tím, když se na tréninku před zápasem s Dynamem Kyjev pokoušel navléci rozlišovací dres. Jeho marný boj s navlečením tréninkového trikotu skončil absolutním debaklem, který nezmírnila ani následná pomoc jednoho z členů realizačního týmu.

Mario Balotelli bojoval s rozlišovacím dresem marně
Video se připravuje ...

ZÁCHRANÁŘ za všechny prachy
Tohle je pomocník za všechny prachy. Místo toho, aby odnesl zraněného fotbalistu na nosítkách, tak mu ještě pořádně naložil. Zadkem. A přímo na hlavu! Snad by bylo lepší, kdyby se hráč za autovou čáru odplazil sám... Fantastický pomocník se objevil v Brazílii při utkání dorostenecké ligy mezi Flamengem a Desportive.

Tak tenhle chlapík zraněnému fotbalistovi opravdu moc nepomohl. Místo aby ho odnesl na nosítkách za čáru, sedl si mu na hlavu
Video se připravuje ...

VOZÍČKÁŘ a zázračné uzdravení
Fotbal někdy může mít vysloveně zázračné účinky. V Itálii se o tom před časem přesvědčili fanoušci na zápase mezi Palermem a AC Milán. Domácí si na slovutného soupeře vyšlápli a zvítězili 3:1, což tak rozvášnilo jednoho z příznivců sicilského klubu, až úplně zapomněl na svou malou lest, jak si vyrazit na fotbal zadarmo - že totiž dorazil na vozíčku...

Zázrak v Palermu - vozíčkář při zápase vstal
Video se připravuje ...

ROZHODČÍ a sestřelená paruka
Ve fotbale se může přihodit ledasjaké zranění, ale že byste naráz přišli o všechny vlasy? Rozhodčímu v jedné z amerických soutěží se to ovšem stalo... I když z jeho "skalpu" se nakonec vyklubala jen paruka.

Fotbalista sestřelil rozhodčímu paruku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud