6. června 2011 • 13:10

Klose končí v Bayernu, míří nejspíš do Valencie

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý fotbalový reprezentant Miroslav Klose odchází po čtyřech letech z Bayernu Mnichov. Klub to potvrdil v dnešním prohlášení s tím, že druhý nejlepší střelec historie mistrovství světa se v Mnichově nedohodl na novém kontraktu. Podle listu Bild by mohl zamířit do Valencie.



"Jednání bohužel nevedla k dohodě. Rádi bychom s ním smlouvu prodloužili, ale nedohodneme se na délce trvání spolupráce. Kloseho smlouva tak vyprší 30. června a nebude prodloužena," potvrdil Bayern v prohlášení.

"Prožil jsem v Bayernu mnoho pěkného a vždy jsem si vážil toho, že za takový klub mohu hrát. Za to chci poděkovat," uvedl Klose na rozloučenou.

Klose, který ve čtvrtek oslaví 33. narozeniny, údajně požadoval dvouletou smlouvu. Bayern, v němž útočník s polskými kořeny v této sezoně ztratil místo v základní sestavě, mu nabízel roční kontrakt s opcí.

Stodevítinásobný reprezentant Klose hrál za Bayernu od roku 2007, předtím působil v Kaiserslauternu a Brémách. V mnichovském dresu nastřílel 24 ligových gólů, ale pouze jeden v uplynulé sezoně.

Kromě Valencie se o Kloseho údajně zajímají také Lazio Řím s českým útočníkem Liborem Kozákem, Everton, Tottenham či AC Milán.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud