23. června 2011 • 17:14

Kanonýr Ordoš odchází z Olomouce do Rakouska

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Michal Ordoš odchází z Olomouce do Kapfenbergu. Osmadvacetiletý nejlepší střelec předminulé prvoligové sezony bude v rakouském klubu rok hostovat, jeho nový zaměstnavatel má navíc dojednánu opci na případný pozdější přestup.



ČTK informaci potvrdili hráčův agent Dalibor Lacina i olomoucký ředitel Josef Lébr. "Dnes se oba kluby domluvily, součástí dohody je i případný přestup," uvedl Lacina.



Bezmála dvoumetrový útočník Ordoš přestoupil do Sigmy z Bohemians 1905 před třemi lety a záhy se vypracoval v jednu z klíčových postav týmu trenéra Zdeňka Psotky. V ročníku 2009/10 s dvanácti góly vyhrál soutěž prvoligových střelců.

V uplynulé sezoně ho však přibrzdilo zranění a ve 20 utkáních vstřelil jen dvě branky. Fotbalista, jenž hrával i za Slovácko a Mladou Boleslav, celkem skóroval v první lize třiatřicetkrát.

V Kapfenbergu, který letos skončil v rakouské lize na osmém místě, dosud působil bývalý reprezentační obránce Milan Fukal. Ten se ale ve Štýrsku nedohodl na prodloužení smlouvy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud