24. června 2011 • 19:30

Hráč měl piercing na penisu, sudí ho vyloučil

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Tak na takovou červenou kartu anglický amatérský fotbalista dlouho nezapomene. Během utkání australské nižší soutěže byl totiž vyloučen za to, že si odmítl ze svého penisu sundat piercing.



Zajímá vás, jak sudí na fotbalistovu ozdobu přišel? Angličan dostal při jednom ze soubojů nešťastně míčem do choulostivých míst, které se rozhodl krátkým pohledem pod trenýrky zkontrolovat.

"Dostal ránu do třísel, tak se podíval, zda je všechno na svém místě. A v ten moment si sudí všiml jeho piercingu," uvádí celou netradiční událost na pravou míru protihráč z týmu Swinburne University.


A protože fotbalisté nesmějí během klání žádné ozdoby na svém těle nosit, a to opravdu nikde, požádal hlavní arbirt hráče, aby společně navštívili kabinu. Zde se chtěl sudí přesvědčit, že piercing bude z choulostivých míst odstraněn.

Milovník piercingu Ecclestone, který je zároveň kapitánem týmu Old Hill Wanderers, však odmítl svůj kovový klenot odstranit, za což vyfasoval červenou kartu.
"Moje máma nebude moc nadšená," okomentoval celou kuriózní událost na sociální síti Ecclestone.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud