25. června 2011 • 22:49

Sparta přišla o výhru ve druhé minutě nastavení

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťanští fotbalisté v druhém utkání na soustředění v Rakousku sahali podruhé během posledního půlroku po cenné výhře nad Dněpropetrovskem, ale znovu o ni v závěru přišli.

 



Zatímco v zimě v rámci turnaje Marbella Cup ve Španělsku remizovali 2:2 a poté prohráli v penaltovém rozstřelu, dnes přišli o vítězství 1:0 ve druhé minutě nastaveného času.

Sparta poslala do hry výrazně silnější sestavu než proti Mnichovu 1860 (0:2). Hrál se dynamický duel, v němž oba týmy chtěly strhnout vedení na svou stranu. Sparta k tomu měla blízko už před přestávkou, kdy Matějovský nastřelil tyč, několikrát se výborně předvedl slovenský záložník Juhar.

Český vicemistr se dostal do vedení po penaltě za faul na Kweukeho v 76. minutě, kterou proměnil Vacek. Ukrajinci vyrovnali v nastavení času po skrumáži a ostřelování české branky.

Čeští fotbalisté Jan Laštůvka a Mario Holek se v dresu soupeře neobjevili, zotavují se po zdravotních problémech ze závěru jara.

Sparta Praha - Dněpr Dněpropetrovsk 1:1 (0:0)

Branky: 76. Vacek z pen. - 90.+2 Gomenjuk.

Sestava Sparty: Blažek - Kušnír (83. Vidlička), Řepka, Brabec, Pamič - Hušek (61. Pavelka) - Sionko, Matějovský, Vacek, Juhar (58. Krejčí) - Kweuke (79. Lačný).

 

 

 

 

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud