25. července 2011 • 15:22

Balotelli vadí spoluhráčům: Dělá fakt divné věci, tvrdí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepovedený kousek Maria Balotelliho, kterým v přípravném utkání s LA Galaxy zazdil stoprocentní šanci, vyvolal u jeho spoluhráčů vlnu nevole. Veřejně ho kritizují a chtějí, aby se podobná věc již neopakovala.



„Pokud můžete skórovat, měli byste akci dotáhnout do konce. Každý to ví, dokonce i Balotelli,“ hněval se na 20letého fotbalistu zkušený záložník Nigel de Jong.

Rovněž pochválil rozhodnutí trenéra Roberta Manciniho, že stáhl kontroverzního útočníka ze hřiště bezprostředně po zazdění obrovské šance.

„Všichni hráči za tímto rozhodnutím stojí. Mario si musí uvědomit, že jako celek jsme mnohem silnější. Snad se z toho ponaučí,“ doufá de Jong.

Balotelli v inkriminované situaci mohl sám zakončovat. Také mohl přihrát nabíhajícímu Džekovi. Ale místo toho se rozhodl, že lidem po celém světě ukáže, co dovede.

„Myslím, že nepotřebuje nic dokazovat. Svůj velký potenciál za dobu, co hraje v City, již ukázal,“ podotkl James Milner, jenž byl tím, kdo Balotelliho po půl hodině zápasu vystřídal.

„Mario je prostě Mario. Někdy dělá fakt divné věci,“ dodal.

Italský fotbalista nebyl pochopen ani trenérem soupeře Brucem Arenou: "Bylo to divné. Nevím, co si myslel, jestli byl třeba odmáván ofsajd… Vážně nevím."

Při střídání si Balotelli stihl vyměnit ještě pár slov s koučem Mancinim. Ten odmítl říct, co si v italštině přesně řekli. Raději svého svěřence vybídl k větší profesionalitě.

„Fotbal musí brát vážně. Pokud ne, skončí na lavičce. To platí pro všechny hráče,“ zakončil.

Fanoušci City vypískali Beckhama
Hvězdný záložník LA Galaxy David Beckham byl při utkání s Manchesterem City hlasitě vypískán fanoušky anglického klubu. Byla to zřejmě odveta za jeho slova "v Manchesteru existuje pouze jeden tým", čímž myslel svůj bývalý klub Manchester United, největšího rivala "citizens".

Mario Balotelli
Mario Balotelli

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud