8. srpna 2011 • 13:53

Bývalý fotbalový trenér Hřídel je ve vazbě. Napadl přítelkyni

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý fotbalista a někdejší trenér prvoligového Kladna a Příbrami Martin Hřídel je vazbě kvůli napadení bývalé přítelkyně. ČTK to dnes potvrdil mluvčí kladenského soudu Ivo Poštolka. Hřídelovi podle policie hrozí až dva roky vězení.



"Mohu potvrdit, že policie obvinila muže ročník 1968 z vydírání, nebezpečného pronásledování a krádeže," řekla ČTK bez bližších podrobností mluvčí kladenské policie Michela Nováková.



Poštolka dnes ČTK řekl, že je Hřídel ve vazbě od 19. července, kdy o tom rozhodl soud. "Hlavní líčení zatím nebylo nařízeno. V podobných případech to trvá dva až tři měsíce," dodal Poštolka.

Na případ upozornil server kladenskelisty.cz, podle něhož trenér fyzicky napadl svoji bývalou přítelkyni 16. července. Podle serveru se s ní Hřídel rozešel zhruba před rokem a údajně se k ní chtěl vrátit. Jejich červencová hádka prý skočila potyčkou a zraněním expřítelkyně.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud