9. srpna 2011 • 09:45

Čechův agent Zíka skončil ve Sport Investu, přišel o podíl i funkce

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejznámějších českých fotbalových agentů opouští scénu! Pavel Zíka prodal svůj podíl ve společnosti Sport Invest a opustil i veškeré funkce, které v ní zastával. Firma o tom informuje na svých oficiálních stránkách.



„Sport Invest se stal skvělou značkou ve sportovním oboru a jsem velmi rád, že jsem mohl stát u jeho zrodu a tuto značku budovat. Nyní nastal čas předat firmu dále, protože na chodu firmy jsme se podíleli společně s dalšími partnery a toto je jen přirozený vývoj naší dlouhodobé spolupráce. Partneři ve firmě předložili velmi zajímavou nabídku, rozhodl jsem se svůj podíl ve firmách Sport Invest Group prodat stávajícím akcionářům a věnovat se dalším výzvám,“ tvrdí v tiskové zprávě Pavel Zíka.

Sport Invest založil v roce 1998 a povedlo se mu z něj vytvořit firmu mezinárodního významu, která zastupuje špičkové české sportovce v čele s brankářem Chelsea Petrem Čechem a olympijskou vítězkou v rychlobruslení Martinou Sáblíkovou.

Post předsedy představenstva holdingu, který Zíka zastával, převzal jeho nejbližší spolupracovník Viktor Kolář.

„Nadále jsem držitelem agentské licence pro zastupování fotbalistů. Když budu pokračovat v této činnosti, budu výhradně spolupracovat se Sport Investem, který je pro mě nadále jediným možným partnerem,“ dodává ke svým nejbližším profesním plánům Zíka.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud