2. listopadu 2011 • 14:03

Nastoupil za Leverkusen Batman? Ne, Ballack si chránil zlomený nos

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý kapitán německé fotbalové reprezentace Michael Ballack si minulý týden v utkání bundesligy ve Freiburgu zlomil nos. Do poslední chvíle nebylo jasné, zda nastoupí i do úterního utkání Ligy mistrů ve Valencii. Nakonec se tak stalo. Diváci mohli vidět po hřišti pobíhat hráče s číslem třináct v podivné masce připomínající tu, kterou nosila slavná komiksová postava - Batman.



Ve fotbale jsme již mohli vidět spoustu ochranných masek, fáčů či různých krytů, které chránily hráče po zranění. Například Petr Čech již bez své typické "tankistické" helmy nedá ani ránu.

Zvláštním chráničem obličeje na sebe ve včerejším utkání fotbalové Ligy mistrů upozornil Michael Ballack, který byl nucen použít speciální masku obličeje, jenž mu chránila jeho zlomený nos.

Bývalý německý reprezentant však v zápase s Valencií upoutal pouze touto maskou, jelikož jeho tým prohrával hned od první minuty utkání a nakonec prohrál 1:3.

Ballack s chráničem zlomeného nosu
Ballack s chráničem zlomeného nosu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud