29. prosince 2011 • 17:41

VIDEO: Plzeň? Kouč Vavruška doporučuje Wágnerovi Slavii

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je jedním z přestupových hitů, stojí o něj půlka ligy. Tomáš Wágner v Příbrami zřejmě už dlouho nevydrží. Trenér středočeského klubu David Vavruška je s tím smířený. Jenže místo Plzně, která usiluje o autora sedmi podzimních tref nejvíc, mu spíš doporučuje Slavii.



Zná ho jako málokdo, vždyť Tomáše Wágnera trénoval už v příbramském dorostu. A jakmile se David Vavruška ujal prvoligového áčka, ihned začal na vysokého útočníka sázet. Neprodělal, na jaře Wágnerovy góly pomohly skromnému klubu k záchraně a na podzim katapultovaly Příbram až na šesté místo.

Už v létě tudíž kolem Wágnera brousila Slavia, nyní se o jeho služby hlásí nejvíc Plzeň. Kouč Vavruška ví, že v obou klubech by musel jedenadvacetiletý kanonýr čelit tlaku, který nepoznal.

Vavruška útočníka Příbrami dobře zná
Video se připravuje ...


„Ale pokud Slavia myslí vážně práci s mladými hráči, zřejmě bych mu doporučil ji,“ říká úspěšný trenér.

Překážkou přestupu by podle něj nemusela být ani suma 20 milionů korun, kterou za Wágnera majitel příbramského klubu Jaroslav Starka požaduje.

„Tomáš je odchovanec a na hřišti nám hodně pomáhá. A jestli nám má pomoci i jeho odchod, musí to být za podmínek, které jsou pro klub výhodné. Myslím, že cena dvacet milionů je reálná,“ soudí Vavruška.

Vavruška ví, že nadějného útočníka v Příbrami dlouho neudrží
Vavruška ví, že nadějného útočníka v Příbrami dlouho neudrží

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud