2. února 2012 • 21:04

Rezek zase Viktoriánem! Z domova k bývalým spoluhráčům to má kousek

Autor: neu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Jan Rezek, který Plzni významně pomohl k mistrovskému titulu a v létě přestoupil do kyperské Famagusty, se ocitl zpátky mezi Viktoriány. Včera po obědě zavítal mezi bývalé parťáky do hotelu Golden Bay na Kypru, kde jsou od 30. ledna na herním kempu. Ze svého domu to nemá daleko, slabý kilometr.



A bylo to jako za starých časů. Po boku mu seděl velký kamarád Pavel Horváth, oba se špičkovali. „Hele, chtěj nás ze Sportu natočit, jdu k tobě,“ říká Pavel Horváth směrem k Rezkovi a sedá si mu na klín.

„To je video, co,“ culí se Horvi, zatímco Rezek se jej snaží setřást. „Pojď s náma na trénink, aby ty, co tě neznaj, viděli, co jsi zač,“ pokračuje dál Horváth, kterého s útočníkem pojí dlouhodobé přátelství.

Spolu prošli Teplicemi, Spartou, Plzní, záložník v nadsázce prohlašuje, že Rezka tahá jako kouli na noze. „Jsem na tebe zvědavej zejtra, přijdu se podívat,“ kontruje Rezek, který naráží na páteční duel Plzně s ruským Novgorodem (od 15.00), na který se chystá.

O den později, tedy v sobotu, bude v akci pro změnu on, v ligovém duelu proti Arisu Limassol.

Velká radost Jana Rezka
Velká radost Jana Rezka

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud