6. dubna 2012 • 04:56

VIDEO a unikátní kVÍZEK: Zná fotbal víc legenda, nebo holka?

Autor: Lukáš Hron
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PÁTEČNÍ SPORT MAGAZÍN | VIDEO | Tohle tu ještě nebylo. Patříte k těm, kteří si myslí, že ženské o fotbalu nic neví? Pak vás možná překvapí kvíz, do kterého se pro Sport Magazín pustil Ladislav Vízek a proti němu Pavlína Běhounková. Právě ona bude na isport.cz plnit v pravidelné rubrice roli fotbalové expertky. Kdo myslíte, že toho věděl víc?



Na tohle by každý nekývnul. Ladislav Vízek dostal od Sport Magazínu nabídku poměřit své fotbalové znalosti se studentkou Pavlínou, velkou fanynkou Arsenalu.

Jako pravidelný glosátor fotbalového dění nemohl nic získat, jen ztratit. Ale protože je pro každou legraci, šel do toho. V rámci velkého tématu o ženských fanynkách tak došlo na unikátní souboj!

Páteční odpoledne v čimické Kozlovně. Hospoda je slušně zaplněná, v rohu místnosti je na stole rezervačka. Právě sem si sedá mladá Pavlína a vedle ní bývalý reprezentant Vízek. Čeká je velký boj. Jedinečný kVízek. Deset fotbalových otázek, odděleně jeden po druhém – nejdřív on, potom ona.

Unikátní kVÍZEK: Jak si vedla legenda?
Video se připravuje ...

„Zajímavý dotazy! Škoda, že jsem rozjančenej, neměl jsem si dávat tu dvanáctku,“ směje se Vízek. Jakmile dojde řada na jeho soupeřku, smích mu trochu tuhne na rtech. Pavlína toho totiž o fotbalu ví dost!

Chcete zjistit, jak jejich bitva dopadla? Poznáte to z pátečního Sport Magazínu, kde je kromě velkého tématu o fotbalových fanynkách (jehož součástí je i zmíněný souboj) rovněž velký rozhovor s Tomášem Rosickým, ve kterém se kapitán českého nároďáku vyznává z faktu, jak v kabině Arsenalu mládne. A jak si ve světě facebooku a twitteru naopak připadá staromódní.

Pohledné slečny prokázaly, že fotbalu rozumí
Video se připravuje ...

Svým klubům drží palce i tyto pohledné slečny
Svým klubům drží palce i tyto pohledné slečny

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud