Jonáš Bartoš
31. května 2012 • 18:50

FOTO a VIDEO: Takhle válí Baroš. Patrik Baroš

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Naposledy si zatrénovali doma, vyzkoušeli si trávník na Letné. V pátek ještě zápas s Maďarskem a pak – hurá na EURO. Čeští fotbalisté se v dobré náladě připravují na vrchol sezony, turnaj nejlepších evropských celků. Tréninku na Letné přihlížel i syn Milana Baroše, tříletý Patrik. Po jeho skončení se i on vrhl na letenský trávník a s radostí si se svým tatínkem zakopal.



Trénink na stadionu Sparty byl otevřený, mimo novinářů fotbalisty českého národního týmu sledovalo i několik zvědavců. Na páteční utkání s Maďarskem se čeká vysoká návštěva, mohlo by přijít víc diváků než na barážový duel s Černou Horou (v listopadu na Letnou přišlo 14 560 diváků).

„Poslední zápas před ME, vstupné prakticky na minimu. Pokud by si diváci na stadion nenašli cestu teď, tak už asi nikdy,“ říkal Petr Čech, který proti Maďarsku zažil před lety svoji reprezentační premiéru.

S týmem trénoval i Tomáš Rosický, který utkání s Maďarskem vynechá. Vyjma střelby absolvoval všechna cvičení, nejevil žádné známky zranění. Trenér Bílek může spát klidně, klíčová figura jeho souboru by první zápas evropského šampionátu s Ruskem měla stihnout.

Na tréninku českých fotbalistů se objevil i Barošův syn Patrik a s taťkou si pěkně zakopal...
Video se připravuje ...

Baroš, Čech, Kadlec a další absolvovali tréninkovou jednotku bez nejmenších problémů. Krátké protažení, výklus, pak hra na zmenšeném prostoru na dva doteky. Míče létaly hráčům od nohou rychle, většinou přesně. Po střelbě se hrálo na jedné půlce na dvě branky, náhradníci ve žlutých rozlišovácích proti základní jedenáctce.

Milan Baroš musel synka chvíli utěšovat. Asi si chtěl kopat dál...Foto Pavel Mazáč (Sport)

Počínání fotbalistů pozorně sledoval i malý Patrik Baroš, syn českého útočníka. V náručí svého dědečka na tribuně chvílemi plakal, nálada se mu zlepšila po skončení tréninku, kdy ho přímo na trávník vzal vzorný tatínek.

„Tak tohle je ten reprezentant,“ komentoval s úsměvem příchod malého Baroše asistent trenéra František Komňacký. V reprezentačním dresu se jmenovkou svého tatínka si pak se svým otcem s chutí zakopal. "Táto, utíkej," popoháněl Baroše gólman Čech.

Baroš má doma ještě druhého syna, jednoročního Mattea. Tomu staršímu to s malým míčkem šlo náramně, třeba z něj vyroste další reprezentační kanonýr...

Milan Baroš si na tréninku zakopal i se synem Patrikem
Milan Baroš si na tréninku zakopal i se synem Patrikem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud