11. července 2012 • 18:40

VIDEO: Rosický válel na kytaru, s Třemi sestrami zase nadchl

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímavý bonbónek nachystala skupina Tři sestry svým fanouškům na koncertě v jihočeském Holkově u Velešína. V závěru vystoupení totiž před tisícovku diváků vyběhl kapitán české reprezentace Tomáše Rosický a odehrál se svou srdcovou kapelou tři songy.



Rosický je známý příznivec řízné rockové hudby a s Třemi sestrami rozhodně nehrál poprvé - své hudební umění předvedl třeba už na vyhlášení ankety Fotbalista roku.

Minulý pátek ovšem vyrazil za kapelou na jejich nekonečnou šňůru po Česku a překvapil fanoušky na Letním parketu v Holkově.

"Je to host, který normálně na pódiích nehraje, hraje pouze ve volných chvílích, pokud mu to zranění umožní a nemusí běhat po trávníku..." uváděl svého parťáka frontman "Sester" Lou Fanánek Hágen.

Takhle si Rosický zahrál s Třemi sestrami na Fotbalistovi roku v roce 2009. Kapitán české reprezentace předvedl, že vedle kliček protihráčům umí i brnkat na kytaru
Takhle si Rosický zahrál s Třemi sestrami na Fotbalistovi roku v roce 2009. Kapitán české reprezentace předvedl, že vedle kliček protihráčům umí i brnkat na kytaru

"Je to Tomáš Rosický," nemusel už ovšem dál představovat slavného fotbalistu, kterého přivítal bouřlivý potlesk asi tisícovky fanoušků.

Záložník Arsenalu sice úplně nezapadal do šílených outfitů členů skupiny, ovšem za svůj kytarový part se rozhodně stydět nemusel...

 

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud