12. září 2012 • 09:50

Barcelona je blízko! Loví zázračné dítě z Málagy přezdívané nový Messi

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Brahim Abdelkader Diaz. Tohle jméno si zapamatujte, jistě o něm v budoucnosti hodně uslyšíte. Jedná se totiž o jednoho z nejtalentovanějších mladičkých fotbalistů současnosti, kterého experti označují za nového Lionela Messiho. Proto není žádné překvapení, že se teprve o třináctiletého fotbalistu zajímá FC Barcelona.



Je kolem něj opravdu velký humbuk. Na to, že je mu teprve třináct, tak je to až extrém. Jenže Brahim Abdelkader Diaz z Málagy je opravdu neuvěřitelný fotbalový talent.

Věci, které ve svém věku dokáže s balónem, by se od něho mohli učit leckteří dospělí fotbalisté hrající českou Gambrinus ligu.

Jeho obrovský talent je vidět na první pohled a není žádným překvapením, že se o mladého fotbalistu začal zajímat katalánský velkoklub.

Barcelona za Abdelkadera Diaze nabídla Málaze již před rokem 50 tisíc eur. Málaga jejich nabídku natáhla o celou polovinu a za třináctiletého supertalenta požaduje 100 tisíc eur.

Podle neoficiálních zpráv jsou oba kluby blízko dohodě. Barcelonu navíc v jednáních zastupuje Pere Guardiola, bratr bývalého trenéra Barcelony.

Fotbaloví experti Abdelkaderovi Diazovi předpovídají hvězdnou budoucnost. Mladý fotbalista má podobné vlastnosti a hraje stejným stylem jako Messi. Jen si míč častěji rovná na pravou nohu.

Určitá paralela by mezi těmito hráči opravdu mohla existovat. Vedení Barcelony se domnívá, že Abdelkader Diaz by mohl za slavný katalánský velkoklub nastoupit již v šestnácti nebo sedmnácti letech.

Kdyby se tak stalo, mohl by překonat i slavného Argentince. Ten mimochodem nastoupil za Barcelonu v 17 letech a 10 měsících a prozatím je nejmladším klubovým střelcem historie.

VIDEO: Nový Messi! Brahim Abdelkader Diaz v akci

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud