21. září 2012 • 10:31

VIDEO: Neskutečné! Jednonohý fotbalista trefil z voleje nádherný gól

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obdivuhodné, neuvěřitelné! Nad gólem, který vsítil tělesně postižený Nico Calabria, se musí pozastavit rozum každého zdravého člověka, jenž někdy sportoval. Mladý fotbalista trefil výstavní branku, za kterou by se nestyděl ani fenomenální Lionel Messi.



Trefit míč po rohu z první není žádná legrace, i když má fotbalista obě zdravé nohy. Calabrio se narodil pouze s jednou dolní končetinou, přesto dokázal to, co nezvládnou ani zdraví fotbaloví hráči.

Když mu bylo třináct let, stal se Nico Calabria prvním a zároveň nejmladším člověkem, který vystoupal na horu Kilimandžáro na berlích. Zdolat nejvyšší horu Afriky vysokou 5895 metrů ve třinácti letech pouze na berlích, to zaslouží velké uznání.

Tenhle mladík se prostě nezastaví před ničím. Miluje fotbal, tak ho hraje. A hraje ho opravdu dobře. Vůbec mu nevadí, že má od narození pouze levou nohu a že se po hřišti pohybuje pomocí berlí.

Podívejte se, jak úžasnou branku dokázal vstřelit.

VIDEO: Jednonohý fotbalista dává z voleje gól

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud